Lær at leve dit nye liv

Har du fået en blodprop i hjernen, har du været udsat for et uheld, der giver dig hukommelsestab eller lignende, eller er du brændt ned med stress? Så kan neuropædagogikken hjælpe dig.

Formålet med neuropædagogik er at give dig viden og værktøjer om, hvordan din hjerne fungerer efter din skade, og den gør det muligt for dig at forstå og handle på konkrete ting i din hverdag.

Neuropædagogikken kan også bruges overfor mennesker, der får alzheimer eller andre demens-symptomer.

Ved det første besøg vil jeg spørge grundigt om det problem du og dine pårørende oplever. Jeg kan tilbyde at du foretaget en "Sensivitets Profil". Denne test vil understøtte nogle af det du ved i forvejen, men samtidig give mig et mere præcist billed af, hvilke problematikker du er særligt følsom overfor. Herefter vil min vejledning bære præg af løsninger, der tager afsæt i din hverdag og støtter op om din personlige udvikling. En "Sensivitets Profil" er en spørgeguide til dig selv eller dine nærmeste omkring hverdagens problematikker.

Du kan med fordel få lavet en neuropædagogisk profil, inden du vender tilbage til arbejdet efter eksempelvis stressbetinget sygeperiode eller en blodprop i hjernen. Profilen kan guide dig i forhold til hvilke arbejdsopgaver, du kan håndtere.

Se video vedr. hudsult / de varme hænder: https://www.youtube.com/watch?v=kYKGtzhFaHE&feature=youtu.be

Video vedr. sansestimulation og de 7 sanser:  https://www.youtube.com/watch?v=_vOLHE3WI5M&feature=youtu.be

Samt en artikel om "hudsult" i FOA bladet:https://www.fagbladetfoa.dk/Artikler/2016/06/14/Beroering-beroliger-demente

Har du som forening, på din arbejdsplads brug for et foredrag eller undervisning i viden om hjernen, så holder jeg foredrag i bla.:

  • ”Stress, sundhed og vaner”
  • ”Hjernen og sundhed - redskaber til livet”.
  • "Hvad har hjerne, kommunikation og taljemål med hinanden at gøre?"
  • "Har du svært ved at være sammen med andre mennesker?"