Min profil og min filosofi

Det har altid været vigtigt for mig at kunne rådgive og vejlede børn, unge, voksne og ældre til at mestre livet, selv om der måske er nogle udviklings- og helbredsmæssige forhindringer.

Det er afgørende for mig, at et besøg af Hjerne & Sundhed er en god oplevelse for både barn, forældre, pårørende og personale. Det er vigtigt, at alle føler sig set, hørt og forstået på deres egne betingelser.

Min tilgang til mit arbejde er ikke kun at kortlægge problemerne, det er også vigtigt at kigge fremad. Hverdagen skal fungere, så hvert enkelte menneske får den bedste livsduelighed – uanset diagnose. Derfor er det vigtigt for mig at pårørende og personale kender til denne tænkning, så de bliver i stand til at forstå og støtte deres nærmeste.

Ingen mennesker er ens, heller ikke personer med hjerneskade. Derfor bruger jeg tid på at sætte mig ind i, hvem du er som menneske, og hvad der har gjort dig til den person, du er i dag. Hjerneskade kan, enten det er medfødt eller pådraget senere i livet, give nogle forhindringer som gør, at du kan have sværere ved at forstå og navigere i hverdagen.